• English
  • Svenska

Fine Bänkpapper

– moments of wellness!

Vårt bänkpapper (eller britspapper som det även kallas) är speciellt framtagen för att tillgodose de högt ställda kraven inom massage, spa och övrig hälsovård. Bänkpappret är ett prasselfritt, sammetslent viskosnonwoven med hudvänlig kvalitet som ger en behaglig känsla för era kunder att ligga på. Rekommenderas som underlag till alla som använder sig av en massagebänk i arbetet.

Bänkpappret finns att få både på rulle och färdiga ark. Vi har egen tillverkning och lager i Kristianstad för att kunna ge bästa service. Du kan köpa våra produkter direkt på nätet från vår återförsäljare Medema.
Klicka här för att komma till våra produkter hos Medema

Är du grossist eller storkund? Kontakta då oss direkt. Vi har en mängd olika bänkpapper, är flexibla i vår produktion och kan anpassa efter just era behov. Med vår maskinpark kan vi rulla om till just era önskemål om bredd och längd på rullarna, vi kan även perforera rullarna så att det är enkelt att riva av ett ark i lagom längd för massagebänken. När vi tillverkar bänkpapper i ark så kan vi även skära ett kryss i materialet för huvudet, så slipper ni riva sönder bänkpappret. Vi har alltid färgerna vitt, blått och grönt på lager.

Har du några funderingar kontakta gärna Bengt Wannehag som är produktansvarig.
Du når honom på [email protected] eller 044-203967

 

Scandinavian Nonwoven är stolt medlem i:

kroppsterapeuternas-yrkesforbund