• English
  • Svenska

Arkning

arkning-av-nonwovenVid vår produktionsenhet i Kristianstad har vi två stycken maskiner för arkning. Med dem kan vi arka i princip alla material i storlekar upp till 3000 x 3000 mm. Idag arkar vi material från 20 gram upp till 1000 gram per kvadratmeter.

Arken levereras liggande på pall eller i kartong till våra kunder. Beroende på arkstorlek och orderstorlek. Märkning, packning med mera görs enligt kundkrav.

Arkning av specialmått är standardmått för oss

Vi skaffade vår första arkmaskin för att kunna leverera till sängindustrin. Men idag levererar vi ark till en mängd olika industrier. Arkningen är en service som våra kunder uppskattar eftersom det förenklar deras hantering. Vi kan hantera alla möjliga storlekar och material och anpassar oss efter våra kunders krav.

Perforering

Som ett komplement till arkat material så kan vi även idag leverera material på rulle med perforering på önskat avstånd. Då kan man enkelt riva av materialet och få ett ark från rulle. Det är ett smidigt sätt om man har platsbrist eller till exempel vill ha materialet ovanför en produktionslinje.

För mer information om arkat material kontakta oss.