• English
  • Svenska

Om oss

Grundades 1982
Scandinavian Nonwoven AB grundades 1982 av två svenskar som redan hade jobbat med nonwoven i 20 år. På detta sätt förs den ackumulerade kunskapen i företaget vidare. Den nuvarande personalen har genom tidigare erfarenheter och fortbildning tillvaratagit företagets goda rykte.

Aktiv inom alla områden
Scandinavian Nonwoven AB är aktiv inom alla områden som har med nonwoven att göra. Även om vår största försäljning är av spunbond, så är vi även aktiva inom wetlaid, spunlace, nålfilt, kemiskt och termiskt bundet material. Om vi inte besitter kunskaperna som krävs själva kan vi genom vårt breda nätverk som vi har byggt upp under åren ge ett relevant svar.

Vår hemmamarknad

Vi arbetar inom områden som bädd, möbel, fordon, hygien, lantbruk, trädgårdsnäring, bygg m.m. Vår hemmamarknad är norra Europa och vi har kunder så långt söderut som i Frankrike. Våra leverantörer är spridda över fem kontinenter.

Varför Scandinavian Nonwoven?
Trots alla fakta ovan är Scandinavian Nonwoven AB ett litet företag med personliga relationer, flexibilitet, kunskap och service. Vi har specialiserat oss på rullvara, men vi konverterar dessutom material själva och genom partners. Vi skräddarsyr påsar, säckar och konsumentförpackningar i vår anläggning i Litauen.

Tveka inte att kontakta oss om du har en förfrågan. Om vi av någon anledning inte kan hjälpa dig själva, försöker vi alltid tala om var du ska leta istället.